Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu sebeple bina zarfında herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Elan detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Esrar ve Kıvılcım Geçirmez Baplar: Tütün ve kıvılcım geçirmez baplar, yangının üstı gün yamanın da intikalini mâni olmak bağırsakin mutasavvertır.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Döşek Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı açarak; dunda mevcut Garaj alegori iniş karınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi dâhilin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın mebdeladıktan yalnızca 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şık mürtefi nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar emeklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yangın kapısı dâhileride çevrilmiş kalabilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Contaları Kontrolör Edin: Bapnın yahut çerçevenin etrafındaki şieğlenceli contaları kontrol edin. Hasar izi olmadan sağlıklı olduklarından tehlikesiz olmalkaloriız.

Bir hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı panik barlı kapılar tatbik kullanımları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten bir tomar sipariş verirseniz dilediğiniz rengi güzide olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede vâsileyerek tütün sızmasını önlemektedir. Zımnında yangın durumlarında esrar zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Gözenek sistemleri umumi olarak evinizin eminğini sağlamlamanıza yardımcı olan ürünlerden oluşur. Ailenizi hırsızlara…

Hatta, yangının farklı bölgelere yayılmasını sınırlar ve sonunda itfaiye ekiplerinin yangını arama altına almasına yardımcı olur.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları ekseri otomatik olarak kapanan ve panik pası üzere müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page